Τζενη Μποτση Μαλλια - Τζένη Μπότση: Η κόρη της ντύθηκε με τα ρούχα της - Η τζένη μπότση τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Η τζένη μπότση τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Η τζένη μπότση αποφάσισε να αλλάξει look! Η τζένη μπότση είχε επιλέξει το τελευταίο διάστημα να αφήσει στην άκρη τα μακριά μαλλιά και την είδαμε με μακρύ καρέ! Η γνωστή ηθοποιός πήρε μια σημαντική απόφαση. Πήγε στο κομμωτήριο για να κάνει μία αλλαγή, να κόψει τα μαλλιά της και να αλλάξει το χρώμα.

Η τζένη μπότση τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Τζένη Μπότση: Η έκπληξη που έκανε στον αγαπημένο της για
Τζένη Μπότση: Η έκπληξη που έκανε στον αγαπημένο της για from www.tlife.gr
"το έκανα για εμένα", ξεκαθαρίζει. Η γνωστή ηθοποιός πήρε μια σημαντική απόφαση. Και μάλιστα το έκανε χωρίς να την υποχρεώνει κάποιος ρόλος, όπως δήλωσε η ίδια. Μετά από πολλά χρόνια η τζένη μπότση αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνιση της, κάνοντας μία αλλαγή στα μαλλιά της που της χάρισε νέα ενέργεια . Η τζένη μπότση είχε επιλέξει το τελευταίο διάστημα να αφήσει στην άκρη τα μακριά μαλλιά και την είδαμε με μακρύ καρέ! Την έχουμε συνηθίσει με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά η τζένη μπότση αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Η τζένη μπότση αποφάσισε να αλλάξει look! Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι μεγάλη αφού είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με τόσο κοντό κούρεμα αλλά .

Την έχουμε συνηθίσει με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά η τζένη μπότση αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή.

Η γνωστή ηθοποιός πήρε μια σημαντική απόφαση. Πήγε στο κομμωτήριο για να κάνει μία αλλαγή, να κόψει τα μαλλιά της και να αλλάξει το χρώμα. "το έκανα για εμένα", ξεκαθαρίζει. Μετά από πολλά χρόνια η τζένη μπότση αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνιση της, κάνοντας μία αλλαγή στα μαλλιά της που της χάρισε νέα ενέργεια . Η τζένη μπότση είχε επιλέξει το τελευταίο διάστημα να αφήσει στην άκρη τα μακριά μαλλιά και την είδαμε με μακρύ καρέ! Αυτή είχε να κάνει με το γεγονός πως ήθελε να πραγματοποιήσει μία αλλαγή. Και μάλιστα το έκανε χωρίς να την υποχρεώνει κάποιος ρόλος, όπως δήλωσε η ίδια. Η τζένη μπότση τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Η τζένη μπότση αποφάσισε να αλλάξει look! Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι μεγάλη αφού είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με τόσο κοντό κούρεμα αλλά . Την έχουμε συνηθίσει με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά η τζένη μπότση αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή.

Η τζένη μπότση τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι μεγάλη αφού είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με τόσο κοντό κούρεμα αλλά . Πήγε στο κομμωτήριο για να κάνει μία αλλαγή, να κόψει τα μαλλιά της και να αλλάξει το χρώμα. Την έχουμε συνηθίσει με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά η τζένη μπότση αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Αυτή είχε να κάνει με το γεγονός πως ήθελε να πραγματοποιήσει μία αλλαγή.

Τζένη Μπότση - Î'λέξανδρος Μιχαλάς: Î'ραδινό ξεφάντωμα με from www2.tlife.gr
Αυτή είχε να κάνει με το γεγονός πως ήθελε να πραγματοποιήσει μία αλλαγή. Πήγε στο κομμωτήριο για να κάνει μία αλλαγή, να κόψει τα μαλλιά της και να αλλάξει το χρώμα. Την έχουμε συνηθίσει με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά η τζένη μπότση αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Η τζένη μπότση είχε επιλέξει το τελευταίο διάστημα να αφήσει στην άκρη τα μακριά μαλλιά και την είδαμε με μακρύ καρέ! "το έκανα για εμένα", ξεκαθαρίζει. Η τζένη μπότση τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Και μάλιστα το έκανε χωρίς να την υποχρεώνει κάποιος ρόλος, όπως δήλωσε η ίδια. Μετά από πολλά χρόνια η τζένη μπότση αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνιση της, κάνοντας μία αλλαγή στα μαλλιά της που της χάρισε νέα ενέργεια .

Η τζένη μπότση αποφάσισε να αλλάξει look!

Πήγε στο κομμωτήριο για να κάνει μία αλλαγή, να κόψει τα μαλλιά της και να αλλάξει το χρώμα. Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι μεγάλη αφού είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με τόσο κοντό κούρεμα αλλά . Η τζένη μπότση είχε επιλέξει το τελευταίο διάστημα να αφήσει στην άκρη τα μακριά μαλλιά και την είδαμε με μακρύ καρέ! Αυτή είχε να κάνει με το γεγονός πως ήθελε να πραγματοποιήσει μία αλλαγή. Την έχουμε συνηθίσει με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά η τζένη μπότση αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Η τζένη μπότση τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. "το έκανα για εμένα", ξεκαθαρίζει. Η τζένη μπότση αποφάσισε να αλλάξει look! Και μάλιστα το έκανε χωρίς να την υποχρεώνει κάποιος ρόλος, όπως δήλωσε η ίδια. Η γνωστή ηθοποιός πήρε μια σημαντική απόφαση. Μετά από πολλά χρόνια η τζένη μπότση αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνιση της, κάνοντας μία αλλαγή στα μαλλιά της που της χάρισε νέα ενέργεια .

Η τζένη μπότση είχε επιλέξει το τελευταίο διάστημα να αφήσει στην άκρη τα μακριά μαλλιά και την είδαμε με μακρύ καρέ! Μετά από πολλά χρόνια η τζένη μπότση αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνιση της, κάνοντας μία αλλαγή στα μαλλιά της που της χάρισε νέα ενέργεια . "το έκανα για εμένα", ξεκαθαρίζει. Και μάλιστα το έκανε χωρίς να την υποχρεώνει κάποιος ρόλος, όπως δήλωσε η ίδια. Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι μεγάλη αφού είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με τόσο κοντό κούρεμα αλλά .

Και μάλιστα το έκανε χωρίς να την υποχρεώνει κάποιος ρόλος, όπως δήλωσε η ίδια. Τζένη Μπότση: Η έκπληξη που έκανε στον αγαπημένο της για
Τζένη Μπότση: Η έκπληξη που έκανε στον αγαπημένο της για from www.tlife.gr
Η τζένη μπότση είχε επιλέξει το τελευταίο διάστημα να αφήσει στην άκρη τα μακριά μαλλιά και την είδαμε με μακρύ καρέ! Η γνωστή ηθοποιός πήρε μια σημαντική απόφαση. Η τζένη μπότση τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Αυτή είχε να κάνει με το γεγονός πως ήθελε να πραγματοποιήσει μία αλλαγή. Την έχουμε συνηθίσει με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά η τζένη μπότση αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Η τζένη μπότση αποφάσισε να αλλάξει look! Και μάλιστα το έκανε χωρίς να την υποχρεώνει κάποιος ρόλος, όπως δήλωσε η ίδια. Μετά από πολλά χρόνια η τζένη μπότση αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνιση της, κάνοντας μία αλλαγή στα μαλλιά της που της χάρισε νέα ενέργεια .

Και μάλιστα το έκανε χωρίς να την υποχρεώνει κάποιος ρόλος, όπως δήλωσε η ίδια.

Πήγε στο κομμωτήριο για να κάνει μία αλλαγή, να κόψει τα μαλλιά της και να αλλάξει το χρώμα. Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι μεγάλη αφού είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με τόσο κοντό κούρεμα αλλά . Η τζένη μπότση αποφάσισε να αλλάξει look! Η γνωστή ηθοποιός πήρε μια σημαντική απόφαση. Η τζένη μπότση είχε επιλέξει το τελευταίο διάστημα να αφήσει στην άκρη τα μακριά μαλλιά και την είδαμε με μακρύ καρέ! Η τζένη μπότση τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. "το έκανα για εμένα", ξεκαθαρίζει. Μετά από πολλά χρόνια η τζένη μπότση αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνιση της, κάνοντας μία αλλαγή στα μαλλιά της που της χάρισε νέα ενέργεια . Την έχουμε συνηθίσει με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά η τζένη μπότση αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Αυτή είχε να κάνει με το γεγονός πως ήθελε να πραγματοποιήσει μία αλλαγή. Και μάλιστα το έκανε χωρίς να την υποχρεώνει κάποιος ρόλος, όπως δήλωσε η ίδια.

Τζενη Μποτση Μαλλια - Τζένη Μπότση: Η κόρη της ντύθηκε με τα ρούχα της - Η τζένη μπότση τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.. Η τζένη μπότση τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Και μάλιστα το έκανε χωρίς να την υποχρεώνει κάποιος ρόλος, όπως δήλωσε η ίδια. "το έκανα για εμένα", ξεκαθαρίζει. Η γνωστή ηθοποιός πήρε μια σημαντική απόφαση. Την έχουμε συνηθίσει με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά η τζένη μπότση αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή.

"το έκανα για εμένα", ξεκαθαρίζει τζενη μποτση. Η γνωστή ηθοποιός πήρε μια σημαντική απόφαση.